RÅGBRÖD 400G EKO
Detta groddade bröd från TerraSana är tillverkat av endast råg och vatten. Det är fast i strukturen och särskilt näringsrikt. På grund av den specifika beredningsmetoden innehåller brödet relativt många naturliga sockerarter, under spirning bryts kolhydraterna ner i sockerarter. Brödet görs genom att gro råg i 2-3 dagar och sedan mala och baka. Många näringsämnen och fibrer behålls eftersom fullkornet bearbetas. Trevligt att rosta eller steka, delikat med salta och söta pålägg.
Ingredienser:grodd RÅG*
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
Näringsvärde / 100 gr | |
---|---|
Energi KJ | 973 |
Energi kcal | 230 |
Fett | 2.6 g |
Varav mättat | 0.4 g |
Kolhydrat | 44.8 g |
Varav sockerarter | 12.9 g |
Protein | 6.8 g |
Salt | 0.01 g |
Fibrer | 7.7 g |
Nettovikt:400 g