KORMA CURRYPASTA 180G EKO
En Indisk korma, currypasta. Att göra en av Indiens mest populära rätter tar lite tid, men grytan sköter sig själv på spisen. Vi brukar fräsa korma pastan tillsammans med lök, vitlök och ingefära och sedan blanda ned lite tofu (eller kyckling) samt tillsätta kokosmjölk och yoghurt. Sedan får den stå och puttra i ca en timma. Serveras med Basmatiris och gärna en god mango chutney, MUMS!
Ingredienser:Vatten, tomatpasta*, solrosolja*, vitvinsvinäger*, mald koriander*, garam masala * (koriander*, kanel*, ingefära*, kryddnejlika*), salt, mald spiskummin*, vitlökspur*, ingefärapur*, mald fänkål*, paprika*, stjärnanis*
*Ekologisk
Allergener anges i VERSALER
Näringsvärde / 100 gr | |
---|---|
Energi KJ | 722 |
Energi kcal | 175 |
Fett | 14.3 g |
Varav mättat | 1.5 g |
Kolhydrat | 11.5 g |
Varav sockerarter | 2.8 g |
Protein | 2.7 g |
Salt | 1.5 g |
Fibrer | 5.4 g |
Ursprungsland:NEDERLÄNDERNA
Nettovikt:180 g